Slider Footer

SponsoringSource XS steunt regelmatig initiatieven. Hiervoor hebben we geen vast beleid. Belangrijk is dat de site iets doet voor de maatschappij. Heeft u een non-profit organisatie en denkt u dat wij u kunnen helpen, stuur ons dan een e-mail via administratie@sourcexs.nl.

Bits of Freedom - Verdedigt digitale burgerrechtenBoF supporter logo      
"Vrijheid en privacy op internet staan steeds meer onder druk, met vergaande gevolgen voor het dagelijks leven van miljoenen Nederlandse internetgebruikers. Hun gegevens worden steeds vaker en steeds langer opgeslagen. Hun toegang tot websites kan worden geblokkeerd. Er wordt zelfs gelobbied om gebruikers van internet af te sluiten. Ook de ontwikkeling van innovatieve diensten dreigt te worden beperkt.

De komende jaren zijn bepalend voor de toekomst van vrijheid en privacy op internet. Nu moeten we waarborgen dat iedere internetgebruiker zelf kan bepalen wat met zijn privé-gegevens gebeurt. Nu moet worden ingegrepen om te zorgen dat iedereen in Nederland kan blijven genieten van een open en vrij internet zonder grenzen.

De stichting Bits of Freedom komt op voor vrijheid en privacy op internet. We maken ons hard voor een internet dat open is voor iedereen, waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privé communicatie privé blijft. Onze kracht is de combinatie van expertise, een constructieve lobby waar mogelijk en scherpe actie waar nodig. En met succes.

Bits of Freedom wordt bij haar werk gesteund door talloze vrijwilligers, individuele donateurs en door bedrijfs-supporters."
Bottom footer