Slider Footer

Open Source

Wie zijn wij?Source XS is een internet service provider met als doel om betrouwbare en servicegerichte internetdiensten aan te bieden. Onze hoofdtaken uit onze producten portfolio bestaan uit colocatie in het datacenter te Den Haag, domeinregistratie, voip dienstverlening en online backup diensten. Wij besteden veel aandacht aan het behouden van onze hoge kwaliteit, waarbij vooral gebruiksvriendelijkheid en support hoog in het vaandel staan.

Source XS behoort tot één van de scherpst geprijsde internet service providers van Nederland. Het slimme inkoopbeleid, een team met uitgebreide technische kennis en automatisering liggen hieraan ten grondslag.

Wij zijn er altijd voor u!Ons team bestaat uit technisch kundige en klantvriendelijke medewerkers welke zich richten op het aanbieden van een zo goed mogelijke dienst ervaring voor al onze klanten. Onze dienstverlening stopt niet aan het einde van de werkdag, maar gaat 24/7 door. Zo zijn wij ook buiten kantooruren voor alle klanten bereikbaar op een speciaal ingericht 24/7 bemand storingsnummer.

De voordelen van Source XS op een rij


  • Redundante glasvezelring. Fibers komen vanaf 2 kanten binnen en gaan 2 kanten het internet op.
  • U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de serverruimte.
  • Onze uptime (gemeten over de afgelopen 5 jaar) is 99.9 procent. Dat is minder dan 2 dagen downtime in de afgelopen 7 jaar!
  • Uw server, maar ook die van ons zelf, staan in een afgesloten cage. Dus niet op de publieke datavloer.
  • Buiten kantooruren voor alle klanten bereikbaar op een speciaal ingericht 24/7 bemand storingsnummer.
  • Source XS is Deelnemer Categorie 1 bij SIDN! Hierdoor zal de uiteindelijke consumentenprijs ook vele malen lager zijn.
  • Onafhankelijk. Wij kunnen u direct een scherp aanbod doen, zonder te moeten wachten op antwoord van een leverancier.

Het teamDe toegevoegde waarde van Source XS wordt met name bepaald door de expertise van haar medewerkers die, samen met onze partners, de kwaliteit van dienstverlening bepalen.
Bottom footer