Slider Footer

Wat is SSL?SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiele transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van uw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL certificaat noodzakelijk. Een gebruiker kan aan de hand van een SSL certificaat zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft afgegeven.

Wettelijke eisen voor online beveiligingIn de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het gebeurt echter nog veel te vaak dat deze informatie zonder enige vorm van veiligheid over het internet wordt verstuurd. De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites creditcardinformatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiele verplichtingen aan. De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL certificaat.

Verschillende SSL productenDoor uw SSL certificaten bij ons af te nemen kunt u tijd en geld besparen. Wij kunnen alle bekende merken real-time aanvragen via onze website en de prijzen zijn een stuk gunstiger dan wanneer u dit direct bij de Certificaat Autoriteiten zou doen. U krijgt van ons snelle en professionele ondersteuning en u kunt al uw SSL certificaten volledig zelf beheren (o.a.: downloaden, vervangen, status bijhouden) via ons online Control Panel.
Bottom footer