Slider Footer

Interconnectie

Source XS kan door haar eigen netwerk uw IP ranges adverteren op het internet waardoor uw IP adressen beschikbaar zijn binnen ons netwerk. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw dataverkeer inkopen bij een leverancier in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en/of Alphen a/d Rijn is dit gewoon mogelijk. Wij zorgen er dan voor dat er een neutrale verbinding wordt opgebouwd naar andere datacenters, geheel gescheiden van ons eigen IP-netwerk. Klik hier voor meer informatie over ons eigen netwerk (AS56510).

IPv4 en native IPv6

Ons netwerk heeft native ondersteuning voor IPv6. We zijn daarmee voorbereid op de (nabije) toekomst waarin een tekort aan IPv4 adressen zal ontstaan. Het feit dat wij officieel RIPE NCC LIR member zijn, geeft ons de mogelijkheid zowel IPv4 als IPv6 zelfstandig aan te vragen en op naam te zetten.

Heeft u zelf een IPv4 en/of IPv6 PI allocatie?

Source XS kan door haar eigen netwerk uw IP ranges adverteren op het internet waardoor uw IP adressen beschikbaar zijn binnen ons netwerk. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw dataverkeer inkopen bij een leverancier in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en/of Alphen a/d Rijn is dit gewoon mogelijk. Wij zorgen er dan voor dat er een neutrale verbinding wordt opgebouwd naar andere datacenters, geheel gescheiden van ons eigen IP-netwerk.

Aanvragen en kosten



De kosten voor het aanvragen van eigen (PI) IP adressen en/of AS nummers bestaan uit een eenmalige prijs (€ 450,-) voor het in behandeling nemen van de aanvraag en de kosten voor de jaarlijkse kosten (na toewijzing).


IPv4 IP adressen PI

Zonder al te veel inspanning en kosten uw eigen IPv4 adressen. Interconnectie
Vanaf 250,- per jaar Meer Info

IPv6 IP adressen PI

IPv6 is de toekomst! Bent u al IPv6 ready? Waar wacht u nog op? Interconnectie
Vanaf 250,- per jaar Meer Info

AS nummer

Uw eigen netwerkt begint met een autonoom systeem nummer. Interconnectie
Vanaf 200,- per jaar Meer Info

 

Bottom footer