Slider Footer

SIDN

Domeinregistratie volledig geautomatiseerdDe kracht van Source XS is volledige automatisering. Dat betekent dat er geen menselijke tussenkomst nodig is bij uw domeinregistraties. Zodoende heeft u altijd volledige controle over uw domeinen, op het moment dat het u uitkomt. Vanuit onze overzichtelijke gebruikersinterface kunt u al uw domeinen benaderen, en al uw klantgegevens beheren.

Uitgebreid aanbod van domeinextensiesSource XS streeft naar een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod aan domeinextensies. Daarom zijn wij accredited registrar voor diverse extensies, waaronder SIDN (.nl- domeinen), DNS BE (.be-domeinen) en EURid (.eu-domeinen), en werken we samen met gerenommeerde partijen voor diverse andere extensies.

Het aanbod van Source XS wordt steeds verder uitgebreid. Zoekt u een extensie die wij nog niet aanbieden? Schroom dan niet contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Source XS biedt op dit moment 384 extensies aan.

Automatisering van uw domeinregistratiesVia het overzichtelijke reseller control panel kunt u uw domein registreren. Maar dit kan een tijdrovende klus worden als u meerdere aanvragen per dag moet doen. Daarom biedt Source XS al haar resellers twee geautomatiseerde interfaces: eenvoudig via onze SOAP API.

.NL facturatie per kwartaalBij grote afnames kan er in overleg voor worden gekozen om de facturatie van .NL domeinen per kwartaal te laten verlopen. Dit heeft als voordeel dat u meer rendement kunt halen uit uw domein verkoop. U kunt er namelijk voor kiezen om uw klanten per jaar af te rekenen. Mocht er een domeinnaam worden opgezegd na bijv. een half jaar, heeft u automatisch een half jaar winst.

Kosten per domeinextensieDe kosten van een domeinnaam zijn afhankelijk van de extensie van de domeinnaam. Voor de registratie van uwnaam.nl kunnen andere kosten gelden dan voor het vastleggen van uwnaam.info. Omdat wij een ruim assortiment aan domeinextensies aanbieden, welke grotendeels afhankelijk zijn van de wisselkoers (buitenlands), hebben wij er voor gekozen om de kosten niet te publiceren.

Mocht u interesse hebben in domeinregistratie dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden via https://www.sourcexs.nl/aanmelden/. Vervolgens kunt u inloggen op ons E.A.C.P. en kunt u vrijblijvend onze registratie prijzen inzien.
Bottom footer