Slider Footer

Source XS B.V. neemt w3Media B.V. over

door André Gerritsen


Vanaf heden is Source XS B.V. de trotse eigenaar van w3Media B.V.

w3Media B.V. is opgericht in 1998 en is een all-round ICT dienstverlener welke zich gespecialiseerd heeft op de moderne internet en ICT markt. De no-nonsense cultuur welke binnen w3Media aanwezig is draagt er zorg voor dat vele klanten uitermate tevreden zijn met de afgenomen diensten en op deze manier een langdurige samenwerking aan gaan.

Het producten portfolio van w3Media sluit naadloos aan bij die van Source XS. De overname is voor ons een logisch stap om onze groei door te zetten. Uiteraard zullen wij onverminderd door blijven gaan met het leveren van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Oud directeur Desmond van der Winden zegt: "Kwaliteit, snelle service, persoonlijke contacten en creatief meedenken zijn altijd de speerpunten van w3Media geweest. Vanwege de enorme groei van het bedrijf is het, om deze speerpunten te kunnen vasthouden, noodzakelijk om onze capaciteit te vergroten zodat wij u ook in de toekomst een hoog serviceniveau kunnen garanderen. Wij hebben in Source XS B.V. de ideale partij gevonden die dit kan realiseren. Zij hebben recentelijk w3Media B.V. overgenomen."

Verder meldt Desmond aan zijn klanten: "Ik ben er van overtuigd dat met deze overname niet alleen onze service is gegarandeerd voor de toekomst, maar door de extra inbreng van capaciteit en kennis door Source XS B.V. ook veel extra diensten mogelijk zijn."

Source XS B.V. levert al bijna 10 jaar kwalitatief hoogstaande diensten, waarbij we ons onderscheiden in persoonlijke service, flexibiliteit en betrouwbare producten. Source XS B.V. probeert continue op de klantverwachtingen in te spelen en zo nodig haar producten hier naar aan te passen. Dit heeft geresulteerd in een zeer trouwe en tevreden klantengroep; wij zullen alles doen om u tevreden te stellen!

De onderstaande brief is verzonden aan alle klanten van w3Media B.V.:

Overname brief w3Media - Source XS
Bottom footer