Slider Footer

Nieuwsbrief maart 2013

door André Gerritsen


We willen u graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen Source XS. In deze nieuwsbrief willen we ook graag ingaan op de status van de verhuizing naar Den Haag. Daarnaast zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van ons control panel.

De verhuizing naar DC Den Haag

Wij zijn er trots op de manier waarop de verhuizing is verlopen en de tijd waarin dit gedaan is. Met bijna alle klanten hebben wij een persoonlijk contact onderhouden tijdens de verhuizing. Hierdoor waren wij in staat de verhuizing nauwkeurig en bijna geruisloos te laten verlopen. De downtime van de meeste apparatuur is beneden de gestelde limiet van 2 uur gebleven. Binnen aanzienlijk korte tijd zullen wij een fotoreportage demonstreren op onze website.

Uw oude toegangspassen van Capelle a/d IJssel

Mocht u in het bezit zijn van een oude toegangspas, dan kunt u deze kosteloos omruilen voor een nieuwe pas. Eventueel kunt u dit meteen combineren met een kijkje in het nieuwe datacenter te Den Haag. Voor de administratie ontvangt u van ons een 0 euro factuur met daarop de wijziging van de pasnummers. Een eventueel verzoek kunt u indien via support@sourcexs.nl.

Wijziging in de prijs voor nieuwe diensten

Zoals aangekondigd hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs van uw huidige dienst(en). Echter zijn onze colocatie prijzen veranderd, na 1 februari 2013, voor nieuwe aanvragen. Dit komt onder meer doordat onze nieuwe colocatie diensten gedeeltelijk inclusief stroom zullen worden aangeboden. U kunt onze nieuwe prijzen nakijken op onze website (https://www.sourcexs.nl/)

Domeinregistratie en DNS beheer via het E.A.C.P.

Zoals u van ons gewend bent, blijven wij doorgaan met ontwikkelingen van nieuwe functies in ons control panel. Sinds kort bieden wij u de mogelijkheid om ook uw domeinregistratie bij ons onder te brengen. Ruim 300 extensies (TLD's) kunt u bij ons registreren en beheren. Mocht u van plan zijn grote afnames bij ons te registreren, adviseren wij u van te voren contact op te nemen met verkoop@sourcexs.nl. Naast het registreren van nieuwe domeinen of het verhuizen van bestaande domeinen, verzien wij u van de bijbehorende DNS mogelijkheden. Bij grote afnames is het mogelijk om .NL domeinen per kwartaal af te rekenen. Onze prijzen kunt u inzien door in te loggen op het E.A.C.P.

IPv6 tunnel mogelijkheden

Source XS biedt alweer een aantal jaren native IPv6 verbindingen aan voor ons diensten. Echter is gebleken dat het configureren en het testen van deze verbindingen voor klanten lastig is. Daarom zijn we de afgelopen tijd bezig geweest om zogenaamde tunnels te bouwen voor IPv6 verkeer. Het gaat hier om 6-in-4 tunnels en deze tunnel kunnen wij u kosteloos aanbieden. Echter zitten wij op dit moment nog in een test fase en willen wij u graag vragen om ons hierbij te helpen. Door middel van een tunnel kunt u thuis genieten van IPv6 en gaat uw verkeer via Den Haag het internet op.

Mocht u belang hebben bij een 6-in-4 tunnel kunt u contact opnemen met support@sourcexs.nl.
Bottom footer